Despre noi

Bine ați venit în magazinul online www.tehno.carapuz.md!

De la inceput comanda noastra a avut numai un magazin online www.carapuz.md ce a avut in stock sortiment larg de produse pentru copii si pentru parinti (patucuri, seturi de lenjerie, saltele si etc.)

Timpul trecea si noi am inteles ca clientii nostri au nevoie de mai multe lucruri: televizoare, electrocasnice, telefoane si etc. Si echipa noastra a deschis un nou magazin online, ce propune cea mai largă gamă de produse electrocasnice și electronice din Moldova. Datorită unui catalog bine structurat, unei descrieri detaliate a produselor și filtrelor speciale, puteți selecta cu ușurință produsul potrivit, iar dacă aveți nevoie de ajutor, consultanții noștri experimentați vă vor ajuta întotdeauna să navigați și să faceți alegerea corectă.

Avem diferite metode de livrare. Puteti ridica comanda DVS personala de la depozit ce este situat in centru orasului Chisinau, sau putem aduce prin curier. Livrarea facem prin Chisinau si prin toata Moldova.

Fiecare produs are garantia sa. Plasarea comenzii pe sait www.tehno.carapuz.md e foarte usor, nu trebuie de completat mai multe fise. Sau daca aveti nevoie de o consultatia. Consultantii nostri sint intotdeauna gata sa raspunda la orice intrebare.

Va asteptam cu drag in magazin online www.tehno.carapuz.md