Vedere cu plasă:
(0)
Comenzi (0)

Carucior de plimbare Kikka Boo Fresh Red

849,00MDL

Căruciorul Kikka Boo Fresh Red a fost conceput pentru a ușura transportarea dar și executarea diferitor activități legate de bebeluș. Pe lângă faptul că oferă siguranță și confort, acesta este foarte ușor, deci poate fi luat la plimbare în parc, la cumpărături și foarte simplu poate fi urcat în transportul public. Modelul se trânge ușor, compa..

(0)
Comenzi (0)

Carucior de plimbare Kikka Boo Guarana Green

1.069,00MDL

Carucior pentru plimbare Kikka Boo Guarana  respectă toate standardele europene de siguranță. Principalele aspecte în fabricarea căruciorului au fost confortul și siguranța copilului. De asemenea, în considerare au fost luate interesele părinților - căruciorul este echipat cu un mecanism de pliere rapidă și alte funcții convenabile. Căruc..

(0)
Comenzi (0)

Carucior de plimbare Kikka Boo Guarana Mint 2020

1.249,00MDL

Căruciorul pentru plimbare Kikka Boo Guarana Mint 2020 îi va ajuta pe părinți să rămână mobili, deoarece poate fi asamblat rapid și transportat ușor acolo unde este necesar. Căruciorul este pliat ușor și compact în baston și cântărește foarte puțin. Pentru manevrabilitate sunt responsabilitate 4 roți duble și pentru siguranța copilului curelel..

(0)
Comenzi (0)

Carucior de plimbare Kikka Boo Guarana Pink 2020

1.249,00MDL

Căruciorul pentru plimbare Kikka Boo Guarana Pink 2020 îi va ajuta pe părinți să rămână mobili, deoarece poate fi asamblat rapid și transportat ușor acolo unde este necesar. Căruciorul este pliat ușor și compact în baston și cântărește foarte puțin. Pentru manevrabilitate sunt responsabilitate 4 roți duble și pentru siguranța copilului curelel..

(0)
Comenzi (0)

Carucior de plimbare Kikka Boo Kingsy Black 2020

1.549,00MDL

Căruciorul pentru plimare practic Kikka Boo Kingsy Black 2020 cu posibilitatea de reglare a înclinării sezutului și suportului pentru picioare permite la adaptarea nevoilor copilului, ceea ce îi va oferi confort în timpul călătoriei. Datorită funcționalității sale, căruciorul poate fi pliat cu o singură mână. După pliere, căruciorul este bloca..

(0)
Comenzi (0)

Carucior de plimbare Kikka Boo Kingsy Grey 2020

1.549,00MDL

Căruciorul pentru plimare practic Kikka Boo Kingsy Grey 2020 cu posibilitatea de reglare a înclinării sezutului și suportului pentru picioare permite la adaptarea nevoilor copilului, ceea ce îi va oferi confort în timpul călătoriei. Datorită funcționalității sale, căruciorul poate fi pliat cu o singură mână. După pliere, căruciorul este blocat..

(0)
Comenzi (0)

Carucior de plimbare Kikka Boo Quincy Beige Melange

1.299,00MDL

Căruciorul Kikka Boo Quincy este alegerea perfectă pentru cei care merg frecvent în călătorii, deoarece este foarte practic, se pliază ușor și compact, și este simplu de transportat. Acesta va oferi copilului protecție împotriva soarelui și vântului cu ajutorul copertinei reglabile. Modelul îi va asigura un somn confortabil și liniștit în aer ..

(0)
Comenzi (0)

Carucior de plimbare Kikka Boo Quincy Blue Melange

1.299,00MDL

Căruciorul Kikka Boo Quincy este alegerea perfectă pentru cei care merg frecvent în călătorii, deoarece este foarte practic, se pliază ușor și compact, și este simplu de transportat. Acesta va oferi copilului protecție împotriva soarelui și vântului cu ajutorul copertinei reglabile. Modelul îi va asigura un somn confortabil și liniștit în aer ..

(0)
Comenzi (0)

Carucior universal Kikka Boo Stroller 2 in 1 Amulett Dark Blue

2.899,00MDL

Căruciorul Kikka Boo Stroller 2 in 1 Amulett va fi util bebelușului chiar din prima zi de viață pentru ieșirile la plimbări în aer, pentru deplasarea în locuri publice în confort și siguranță. Modelul este ușor de manevrat datorită roților pivotante, da și mânerului antiderapant. Cadrul căruciorului este dotat cu un sistem facil și compact de plier..

(0)
Comenzi (0)

Carusel muzical Kikka Boo Musical mobile All in one Blue

589,00MDL

Kikka Boo Musical mobile All in one Blue - este un carusel muzical realizat din materiale absolut sigure, care se fixează cu ușurință pe pătuț pentru a distra bebelușul încă de la primele zile de viață. Acesta este una dintre cele mai bune jucării pentru nou-născuți, care dezvoltă auzul, percepția culorii, concentrarea și imaginația...

(0)
Comenzi (0)

Carusel muzical Kikka Boo Musical mobile All in one Mint

589,00MDL

Kikka Boo Musical mobile All in one Mint - este un carusel muzical realizat din materiale absolut sigure, care se fixează cu ușurință pe pătuț pentru a distra bebelușul încă de la primele zile de viață. Acesta este una dintre cele mai bune jucării pentru nou-născuți, care dezvoltă auzul, percepția culorii, concentrarea și imaginația...

(0)
Comenzi (0)

Carusel muzical Kikka Boo Musical Mobile with projector Sea World

599,00MDL

Proiectorul mobil poate proiecta lumina pe tavan permițându-i copilului să vadă frumosul cer înstelat.Muzica ușoară din pătuț ajută la calmarea bebelușilor să plângă mai puțin și să doarmă mai bine.Rotirea lentă la 360 ° poate atrage atenția bebelușului, ajută la îmbunătățirea vederii copilului...

(0)
Comenzi (0)

Covoras de joc Kikka Boo Pyjama Party

419,00MDL

Covorasul pentru joacă Pyjama Party este ideal pentru jocurile de siguranță ale copilului pe podea. Covorasul interactiv oferă părinților o oportunitate unică de a observa dezvoltarea copilului. Este fabricat din material moale, el dezvoltă abilitățile motorii și mecanice ale copilului. Covorul este ușor de îndoit și transportat, poate fi..

(0)
Comenzi (0)

Covoras de joc Kikka Boo Summer Festival

419,00MDL

Covorasul pentru joacă Summer Festival este ideal pentru jocurile de siguranță ale copilului pe podea. Covorasul interactiv oferă părinților o oportunitate unică de a observa dezvoltarea copilului. Este fabricat din material moale, el dezvoltă abilitățile motorii și mecanice ale copilului. Covorul este ușor de îndoit și transportat, poate..

Afişare 1 - 15 din 58 (4 pagini)