Vedere cu plasă:
(0)
Comenzi (1)

Constructor XTech Armed Off-road Vehicle 8014

599,00MDL

Cu ajutorul elementelor din constructorul XTech Armed Off-road Vehicle 8014 copilul va face cunoștință cu mecanica unui vehicul de teren înarmat, folosit în luptă. Telecomanda îl va ajuta să controleze deplasarea autoturismului mișcându-l în orice direcție. Activitatea îi va dezvolta logica, gândirea, interesul pentru știință, abilitățile motorii, ..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Big Tank 9801

1.749,00MDL

Constructor Big Tank 9801 este o jucărie educațivă de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea crea o poveste proprie pentru jocul său prefe..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Cars 8017

399,00MDL

Elementele constructorului XTech Cars 8017 vor da posibilitatea copilului să construiască două mașini de teren. Cu ajutorul telecomenzii el va controla deplasarea autoturismului mișcându-l în orice direcție dorește. Activitatea îi va dezvolta logica, gândirea, interesul pentru știință, abilitățile motorii, dexteritatea și gândirea creativă...

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Construction Bulldozer & Tank 6803

249,00MDL

Constructor Construction Bulldozer & Tank 6803 este o jucărie educațivă 2în1 de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea crea o poveste ..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Construction Dump Truck & Plane 6802

299,00MDL

Constructor Construction Dump Truck & Plane 6802 este o jucărie educațivă 2în1 de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea crea o povest..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Construction Excavator & Robot 6801

299,00MDL

Constructor Construction Excavator & Robot 6801 este o jucărie educațivă 2în1 de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea crea o poveste..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Construction Timber Crab & Dune Buggy 6804

249,00MDL

Constructor Construction Timber Crab & Dune Buggy 6804 este o jucărie educațivă 2în1 de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea cr..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Fire Truck With Water Spraying 6805

949,00MDL

Constructor Fire Truck With Water Spraying 6805 este o jucărie educațivă de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea crea o poveste proprie ..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Pick Up Truck & Roadster 8003

499,00MDL

Constructor Pick Up Truck & Roadster 8003 este o jucărie educațivă 2în1 de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea crea o poveste propr..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Pickup Trucks 8019

399,00MDL

Elementele constructorului XTech Pickup Trucks 8019 vor da posibilitatea copilului să construiască două camioane de preluare. Cu ajutorul telecomenzii el va controla deplasarea autoturismului mișcându-l în orice direcție dorește. Activitatea îi va dezvolta logica, gândirea, interesul pentru știință, abilitățile motorii, dexteritatea și gândire..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Pull Back Car 5802

299,00MDL

Constructor Pull Back Car 5802 este o jucărie educațivă de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea crea o poveste proprie pentru jocul său ..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Pull Back Motorbike 5801

299,00MDL

Constructor Pull Back Motorbike 5801 este o jucărie educațivă de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea crea o poveste proprie pentru jocu..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Pull Back Off-Road Vehicle 5803

299,00MDL

Constructor Pull Back Off-Road Vehicle 5803 este o jucărie educațivă de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea crea o poveste proprie pent..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Pull Back Off-Road Vehicle 5804

299,00MDL

Constructor Pull Back Off-Road Vehicle 5804 este o jucărie educațivă de producție originală, concepută pentru a dezvolta gândirea logică și creativă, abilitățile motrice fine ale mâinilor și dexteritate și, de asemenea, de la o vârstă fragedă începe să se dezvolte un interes pentru știință. Cu acest set, copilul va putea crea o poveste proprie pent..

(0)
Comenzi (0)

Constructor XTech Pull Back Police Car 5805

299,00MDL

Cu ajutorului elementelor constructorului XTech Pull Back Police Car 5805 copilul va asambla o mașină cu mecanism inerțial și detalii excelente. Modelul are roțile acoperite cu cauciuc moale și este înzestrată cu o suspensie ce absoarbe șocurile. Activitatea îi va dezvolta logica, gândirea, interesul pentru știință, abilitățile motorii, dexteritate..

Afişare 1 - 15 din 27 (2 pagini)